Tips bij Outlook Verwijderen

Je hebt besloten dat je geen gebruik meer wil maken van jouw Outlook account. Voor je jouw Outlook account verwijdert, geven wij je nog graag enkele tips bij Outlook verwijderen. Door onderstaande tips door te lezen, weet je zeker dat je jouw account op de juiste manier verwijdert.
Tip 1: controleer je account op belangrijke gegevens

Verwijder je jouw Outlook account, dan kun je niet meer inloggen. Daarom is het verstandig om van tevoren te controleren of er belangrijke gegevens op het account staan. Is dit het geval en heb je deze gegevens mogelijk later nog nodig, dan sla je de informatie ergens anders op. Op deze manier kun je altijd bij de belangrijke gegevens, ook na het verwijderen van jouw account. Twijfel je of je bepaalde gegevens later nog nodig hebt? Dan sla je de gegevens voor de zekerheid toch op, zodat je er altijd bij kunt.Tip 2: laat mensen weten dat je jouw account verwijdert

Mensen die je nu mailen op jouw Outlook e-mailadres, krijgen na het verwijderen van jouw Outlook account ineens geen reactie meer op e-mails. Het is verstandig hen te laten weten dat je jouw account verwijdert en ze eventueel een ander e-mailadres te geven. Op deze manier kunnen jouw contactpersonen je toch altijd bereiken, ook zonder Outlook account. Natuurlijk bepaal je zelf welke mensen je jouw nieuwe mailadres geeft. Mensen waar je geen contact meer mee hebt, hoef je jouw nieuwe e-mailadres niet te geven.

Tip 3: zeg abonnementen op

Wellicht heb je betaalde abonnementen gekoppeld aan jouw Outlook account. Deze abonnementen zeg je op voor je jouw Outlook account verwijdert. Doe je dit niet, dan is de kans groot dat je de abonnementen vergeet en blijft betalen voor diensten die je niet langer gebruikt. Ook is het na het opzeggen van jouw account lastiger om de gekoppelde abonnementen op te zeggen.

De bovenstaande tips bij outlook verwijderen zijn handig om te voorkomen van nadelige effecten van het verwijderen van je account. Let op: na het verwijderen van het Outlook account kun je 60 dagen niet bij Outlook Inloggen.